Goudse Gasten in de Goudse Schouwburg is dé talkshow voor en door Gouwenaars. Van lokale politiek tot kunst en cultuur, van sport tot maatschappelijke vraagstukken: niets blijft onbesproken. Een lokale zanger of zangeres treedt live op. Suzanne & Hildo gaan ook de stad in: elke editie proberen ze een lokale activiteit. Zo gingen ze al langlaufen, rugbyen en speelden ze padel. Ook namen ze met de lokale “Wim Hof” een duik in het ijskoude water van de Reeuwijkse Plassen… 

Bekijk de samenvatting:

“Suzanne en Hildo zijn als presentatie duo een opvallende combinatie. Het zijn de verschillen tussen de twee presentatoren die het presentatie duo zo uniek maken. Hildo zorgt met veel enthousiasme voor serieuze, diepgaande en soms emotionele gesprekken. Met een vrolijke noot maakt Suzanne onderwerpen toegankelijk voor iedereen.”

Sfeer impressies

Samen met cameraman Jordy Hijman, maken Hildo en Suzanne sfeerverslagen en back-stage movies.

Finale GOuda 750

In 2022 was het feest in Gouda, want de stad bestond 750 jaar.  We maakten een sfeer impressie van het feestelijke slotweekend.

Nationaal Theaterweekend 2023

In januari werd het Nationaal Theaterweekend gehouden. Het was een groot feest in de Goudse Schouwburg! Wij maakten een sfeerverslag.

Seizoenspresentatie

Binnenkort: de back-stage movie van de presentatie van het theaterseizoen 2023/2024.

On tour

Voor elke editie van Goudse Gasten, trekken Suzanne en Hildo erop uit om één Goudse activiteit uit te proberen.

Een duik in de reeuwijkse Plassen

Met de Goudse “Wim Hof”, nemen Suzanne en Hildo een duik in het water van de Reeuwijkse Plassen.
Het water is 4 graden!

Langlaufen in Gouda

Ook al ligt er geen sneeuw: je kunt in Gouda langlaufen! Hildo en Suzanne probeerden het uit. Suzanne blijkt een natuurtalent! En Hildo… ach, kijk zelf maar.

Padel

Het is razend populair én het kan nu ook in de regio Gouda: Padel.
Maar of Hildo en Suzanne er zo goed in zijn…

De hele show!

Benieuwd hoe de complete show Goudse Gasten eruit ziet? Hier kan je het bekijken!

Gouda bij Kaarslicht

In de Gouda-bij-Kaarslicht editie, spraken we onder andere met de voorzitter van de Eerste Kamer Jan Anthonie Bruijn en met burgemeester Pieter Verhoeven.  

Stadhuis, freerunnen en Koningsdag

Hoe met het verder met het prachtige stadhuis van Gouda? Komt er een freerunbaan in Gouda? En wat gaan we doen op Koningsdag?  We bespraken het in Goudse Gasten..

Meer info…

Hildo Göbel: Presenteren is mijn passie!

Ik geniet ervan om mensen positief in beweging te zetten. Dat doe ik met veel energie én een luisterend oor.

Mijn presentatiestijl is altijd enthousiast. Door goed te luisteren en kritische vragen te stellen, ontstaan de prachtigste gesprekken.

Ik werkte als presentator voor onder andere WOS Radio en TV. Ik leidde onder andere verkiezingsdebatten. Met trots kondigde ik op een podium voor een publiek van 10.000 personen Guus Meeuwis aan.

Lokale betrokkenheid

Van jongs af aan was ik betrokken bij allerlei lokale omroepen en zodoende altijd actief betrokken bij wat er in een gemeente gebeurt.

Nu ik weer in Gouda woon, vind ik het belangrijk om een actieve bijdrage te leveren aan onze mooie stad.


Gouda

Ik ben opgegroeid in Gouda. Ik ging  naar de Livingstoneschool en het Christelijk Lyceum. Ik zette er mijn eerste stappen als presenator..

Na 22 jaar in de regio Den Haag gewoond te hebben, ben ik weer terug in Gouda. Samen met Marleen woon ik in een heerlijke nieuwbouwwoning met prachtig uitzicht in Gouda’s nieuwste wijk Westergouwe.

Dat wil ik ook!

Een talkshow zoals Goudse Gasten of een on-tour filmpje kunnen we natuurlijk ook voor jouw, jouw organisatie, jouw gemeente of jouw schouwburg maken! Interesse? Of een andere vraag? Neem contact op via onderstaand formulier, bel 06-10515465 of mail info@HildoPresenteert.nl.


× Klik voor WhatsApp contact